divendres, 9 d’octubre de 2009

Memorial Xesco Boix a Girona


L'AEiG Joan Pons (Facebook), de Girona, ha organitzat (esdeveniment al Facebook) un homenatge a Xesco Boix aquest proper dissabre 10 d'octubre a partir de les 5 de la tarda a la plaça Prudenci Bertrana de Girona, amb la participació dels cantants i animadors infantils Amadeu Rossell, Àngel Daban, Cesc Serrat, Jaume Arnella, La Bicicleta, Marduix, Noè Rivas i Pep López.

En Xesco Boix ha estat sempre un referent a casa (em refereixo quan jo era un infant), tan ell com els grups amb els que va cantar, com El grup de folk i Ara va de bo.


Precisament d'aquest darrer grup he tret la pols al primer disc que van editar (ARA VA DE BO i XESCO BOIX (1971, TIC Productora)) que tinc a casa i que, en motiu d'una visita que en Xesco va fer a l'escola bressol Natzaret de Girona als anys '70, en Xesco Boix ens va dedicar al meu germà i a mi a la contraportada de disc..."Per en Bernat i en Roger, amb qui vam cantar a l'Escola Natzaret. M'hi he trobat molt bé cantant aquí. A veure què passa d'aquí 15 anys, nois. ¿Qui sap?. Ben vostre. Xesco"
 
Fins dissabte, Xesco!
 
------------------------------------
 
pd: durant 14 anys vaig formar part de l'AEiG Joan Pons... precisament sobre aquest CAU vaig escriure, el diumenge 26 d'abril de 2009, 30 anys AEiG Joan Pons: avancem amb pas ferm.