dimarts, 30 de desembre del 2008

Jordi Ribera guanya la Copa Asobal

Jordi Ribera, després de derrotar el Portland San Antonio a la segona semifinal de la Copa Asobal va manifestar: "la final no és per jugar-la, és per guanyar-la". I a la final l'esperava el Barça. que va derrotar en un gran partit al Ciudad Real. La final, doncs, estava servida: Barça - Ademar Lleó.

Jordi Ribera, entrenador de l'Ademar, s'enfrontava a qui la temporada passada ocupava la seva banqueta a Lleó, Manolo Cadenas, ara al Barça. La final només va tenir un color i l'Ademar d'en Jordi Ribera se'n va endur amb total mereixement la Copa Asobal, guanyant així, també, una plaça per la propera Copa d'Europa.

De la final només vaig veure la meitat de la segona part i, malgrat se seguidor del Barça, em va agradar i satisfer molt que Jordi Ribera, i per tant l'Ademar de Lleó, guanyés el títol.

No deixa de ser curiós el tractament de la premsa de les notícies: avui em preguntava què hagués passat si l'Ademar hagués guanyat la final al Ciudad Real i no al Barça: avui Jordi Ribera possiblement seria entrevistat als programes esportius catalans... o potser no, de fet no deixa de ser handbol... Als informatius de televisió catalans parlaven de la notícia en clau blaugrana (naturalment?), parlant sobretot del mal joc de l'equip del Barça, quan precisament la victòria de l'Ademar era una excusa perfecta per posar en valor un dels entrenadors més reconeguts i respectat a nivell estatal i internacional (no en va ha estat, Jordi Ribera, seleccionador de l'Argentina i del Brasil).

Avui parlava amb una tia de la Sira, amiga d'en Jordi i la seva família i m'explicava que és un entrenador que no té per costum escridassar els seus jugadors: més que escridassar-los els corregeix... És un entrenador meticulós, dels estudiosos i treballadors, atent als detalls...

És, juntament amb el primer equip de la UES (1a estatal), un ambaixador de l'handbol sarrianenc, testimoni de la tradició del nostre petit poble que ha tingut, també amb ell, grans equips...

El seu treball dona fruits i, encara que a alguns ens agradaria que la premsa catalana se n'hagués fet més ressò, no ens trauran la satisfacció i alegria de veure traduït en títols el treball del sarrianenc Jordi Ribera.

---------------------------------------

pd: titulars d'alguns diaris:


Fragment: Pero sin duda alguna, el mayor protagonismo se lo llevó el técnico catalán Jordi Ribera, que fue el que centró toda la euforia de los incondicionales leoneses que también se trasladó al salón de plenos donde los jugadores también le rindieron su particular celebración.

El País: El Reale Ademar gana la copa Asobal

Mundo Deportivo: El Ademar asalta el Palau, León celebra su sexto título, primero en 3 años

Sport: El Barça se queda sin Copa

pd2:

Equip Infantil de la UES amb Jordi Ribera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada