dilluns, 22 de desembre del 2008

2008, quina moguda! (vídeo FPE Incorpora)

Letons, anglesos i catalans en una platja de Jurmala (Letònia)

Amb aquest títol comença un vídeo d'imatges d'aquest any que estem escurant... El vídeo, idea de la meva companya de feina, Maribel Flores (bloc), repassa els indrets on l'any 2008 ens ha portat: Madrid, Vic, Letònia, Anglaterra...

A Madrid hi vam anar en motiu del I Congrés Incorpora, jo com a Coordinador del grup Incorpora Girona i ella, com d'altres companyes d'altres entitats, com a tècnica d'inserció laboral de la Fundació Plataforma Educativa i d'Incorpora. A Letònia i Anglaterra, també a la visita d'estudi a Catalunya, com a col·laboradors de l'Espiral, juntament amb altres professionals d'altres entitats (totes també vinculades al programa Incorpora). En aquest sentit ha estat un any excepcional, alhora que molt enriquidor.

Quan a la Maribel i a mi ens van dir si podíem preparar alguna cosa pel sopar de Nadal de Plataforma Educativa la Maribel va tenir la idea i jo m'hi vaig posar... No és, el que es veu a les imatges, el nostre dia a dia quotidià... Vam voler compartir els nostres viatges amb la resta de companys i companyes de feina del grup Plataforma Educativa. El vídeo el vam passar al sopar d'aquest dissabte de l'entitat a Can Caballé...

Vídeo FPE Incorpora des08


Veurem on ens porta el 2009... de moment sembla que el II Congrés Incorpora es farà a Barcelona...

----------------------------------

pd: sobre aquests viatges també he escrit:
I Congrés Incorpora d'integració laboral de persones en risc d'exclusió social, publicat el dimecres 28 de maig de 2008.
Primera nit a Riga amb escala a Hamburg, publicat el dilluns 6 d'octubre de 2008.
Matí de treball a Riga i Tarda de turista a Riga, publicats el dimarts 7 d'octubre de 2008.
Visites d'estudi a Liepaja i a Cirava, publicat el dimecres 8 d'octubre de 2008.
Visita d'estudi a Cawsand, publicat el dimarts 9 de desembre de 2008.
Cawsand i un xic de gastronomia, publicat el dijous 11 de desembre de 2008.
Visita d'estudi a Plymouth i Visita d'estudi a Liskeard i visita a Eden Project, publicats el diumenge 14 de desembre de 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada