dilluns, 6 de maig del 2024

La lliga del Girona


D'acord, la lliga l'ha guanyat el Real Madrid, però si aquesta lliga ha de dur algun nom associat, sens dubte és el del Girona FC.

De fet, ja fa moltes jornades, des de l'inici de la temporada, que el Girona FC ha estat sense cap mena de dubte l'equip revelació, però dissabte a la tarda, doblegant novament el Barça i certificant la classificació per a jugar, la temporada vinent, la Lliga de Campions, va inscriure a foc el seu nom a la lliga d'enguany.

I tant és si finalment el Girona FC acaba segon o acaba tercer, per actitud, per joc i per resultats, el Girona FC mereix que la Lliga 2023/24 sigui recordada com la lliga del Girona!

Que el Real Madrid hagi guanyat una nova lliga, la seva trenta-sisena, és una notícia d'aquelles relativament recurrents; que el Girona FC s'hagi classificat per a la Lliga de Campions, i a més en un partit remuntant per dues vegades al Barça (i guanyant-lo per primer cop a Montilivi), és una notícia històrica!

D'aquí que la celebració fos, ben bé, com si s'hagués guanyat un títol; perquè tot i que el Girona FC no ha guanyat cap títol, no ha enlairat cap trofeu, la gran temporada d'enguany s'ha de celebrar i els partits que resten s'han de viure com una festa, més enllà dels resultats.

És més, jo convidaria als seus pròxims rivals (Alabès i València a domicili, Vila-real i Granada a Montilivi) que els fessin el passadís d'honor a l'inici dels partits, en reconeixement de l'extraordinària temporada del Girona FC.

L'orgull gironí, aquests dies, està pels núvols, ben bé toca el cel!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada