dimecres, 15 de maig del 2024

La nit electroal, a Ràdio Sarrià


Amb més voluntat que mitjans, amb una taula de so provisional, amb els estudis a mig pintar i a l'espera que en qüestió de dies aterri una persona que coordini l'emissora, Ràdio Sarrià, s'ha de dir, va fer un extraordinari seguiment de la jornada electoral de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

Hores després d'haver tancat l'emissió en directe de matinada, amb un programa especial en viu i en directe sobre el Festival d'Eurovisió, diumenge al matí Ràdio Sarrià ens va despertar amb el primer dels tres flaixos informatius sobre la jornada electoral, informant puntualment des dels estudis, amb informació dels tres col·legis electorals, de la constitució de les meses i l'inici de la votació. 

Més tard, al migdia i a la tarda, vam fer els flaixos informatius dels avanços de participació i, finalment, a partir de les 8 del vespre, un programa especial per al seguiment del recompte i la valoració de la jornada electoral que es va allargar fins a les onze de la nit.

Amb en Josep Maria Sansalvador, l'Anna Sala, en Jordi Paretas i jo mateix vam començar a escalfar motors a les vuit del vespre informant de l'avanç de l'escrutini i dels resultats de cada una de les meses dels tres col·legis electorals de Sarrià de Ter, on teníem enviats especials, informadors que ens anaven actualitzant minut a minut el recompte. I avançada la jornada electoral es van anar afegint al programa els representants dels quatre grups municipals de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, per acabar de fer tertúlia tot valorant els resultats i els possibles pactes per a formar govern.

Ràdio Sarrià va recuperant, a poc a poc, i amb més voluntat que mitjans, la seva vocació de servei públic. La programació especial de la diada de Sant Jordi i d'aquesta jornada i nit electoral en són dos exemples. Era per això, i per tots els continguts que avui ja formen part de la programació de l'emissora, que volíem recuperar Ràdio Sarrià; recuperar-la no per a nosaltres, sinó per a posar-la al servei dels veïns i veïnes de Sarrià de Ter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada