dissabte, 22 de juliol del 2023

Darkness. Minuts Musicals històrics


L'1 d'octubre de 2017, durant la celebració del festival de música country Route 91 Harvest de Las Vegas, Stephen Paddock, un comptable de 64 anys, va disparar des de la seva habitació del pis 32 de l'Hotel Mandalay Bay contra la multitud que assistia al festival, que es realitzava a l'aire lliure. La massacre de Paddock va causar 59 víctimes mortals i 851 persones ferides.

Estat Islàmic va reivindicar l'atemptat argumentant que Paddock  s'havia convertit a l'islam, tot i que l'FBI sempre ha assegurat que no hi ha proves de la connexió entre Paddock i l'organització terrorista.

Aquests fets van inspirar la cançó "Darkness" del raper Eminem, que en el seu videoclip recrea el tiroteig de Las Vegas, mostrant l'habitació d'hotel des d'on es van realitzar els trets i els efectes que va tenir aquest esdeveniment en les persones que es trobaven al festival

Amb "Darkness" el músic i cantant Eminem també va contribuir a conscienciar sobre la violència i la necessitat de fer canvis legislatius sobre la tinença d'armes als Estats Units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada