dimarts, 4 de juliol del 2023

A l'AV Pont Major estrenem logotip!


"Benvolguts veïns i veïnes del Pont Major,
des de l'AV us informem que hem actualitzat el logotip de la nostra entitat.
Mesos enrere vam veure que no només necessitàvem actualitzar el logotip, també necessitàvem disposar-ne d'un que poguéssim utilitzar com a imatge en qualsevol format, sense perdre qualitat d'imatge.

És per això que vam demanar a en Gerard Prats, dissenyador gràfic i veí del barri, que ens presentés diferents propostes i aquesta finalment va ser l'escollida.

El nou logotip manté l'essència de l'anterior amb la imatge del pont de l'Aigua, alhora que és més modern, actual i també més inclusiu.

Volem agrair a en Gerard Prats el disseny, que ha fet de forma altruista, i també volem agrair i fer un reconeixement a en Josep Brugué, autor del logotip que fins ara ens ha representat com a AV.

Els pròxims dies començarem a fer servir el nou logotip al web i perfils de xarxes socials, etc."

Amb aquest text l'AV Pont Major hem anunciat l'estrena del nou logotip. No és que el que teníem fins ara no ens agradés, però no deixava de ser l'escaneig d'un segell i resultava poc pràctic a l'hora d'utilitzar-lo en diferents formats.

Mesos enrere la junta de l'AV Pont Major vam plantejar-nos la possibilitat de canviar-lo i actualitzar-lo, en un procés paral·lel que estem fent d'actualitzar també la junta, i un veí, un d'aquests nous veïns que han vingut a viure al barri per establir-s'hi amb la seva família, va fer-nos diverses propostes i finalment vam escollir la que manté el pont de l'Aigua com a element d'identitat del barri.

Així doncs, ara tenim un logotip més actual i modern, també més inclusiu en clau de gènere, i sobretot un logotip que permet reproduir-lo en tots els formats possibles, en qualsevol de les seves modalitats.


Quelcom s'està movent, al barri de Pont Major; el logotip només n'és una evidència més, i més coses que passaran els pròxims mesos! L'actualitat del barri la trobareu al web Som del Pont. No ens perdeu la pista!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada