dijous, 13 de juliol del 2023

El meu barri està de festa!


La pancarta que anuncia la Festa Major del meu barri ja penja al carrer. És una pancarta acolorida i modesta que, com els anuncis per paraules, comunica només l'essencial: Festa Major del Pont. 14 - 19 juliol. Els números que marquen els dies que dura la festa són de bon canviar, per la qual cosa la pancarta servirà per a les festes majors del barri dels anys vinents...

També fa dies que el programa de la Festa Major està penjat a internet i escampat, en paper, per bústies i portals; enguany hem decidit no bustiar-lo arreu i als blocs de pisos n'hem posat als portals, per tal d'estalviar paper i recursos, que sempre són escassos.

El programa de la Festa Major del Pont és prou complet, amb activitats per a tothom, per a totes les edats i per a tots els gustos: de les havaneres (naturalment amb rom cremat) al flamenc, del DJ al ball de festa, de la bicicletada popular als jocs gegants, de l'hora del conte al dia de la síndria i jocs a la plaça...

Si les fins ara citades són activitats clàssiques de la festa del meu barri, enguany el programa també té algunes activitats diferents, de caràcter més cultural. Per començar la presentació del projecte "La Gegantona", que recupera un personatge i una llegenda del barri i que es preveu que, a mitjà termini, pugui donar llum a una geganta i una petita colla gegantera.

Una altra activitat, en tres actes, té a veure amb la memòria històrica i el passat industrial del barri, amb una visita guiada, la projecció de documental "Modernisme i Indústria al Pont Major. Records de Can Regàs" i un refrigeri musical per cloure el tríptic i la Festa Major.

Del 14 al 19 de juliol el meu barri està de festa, i tothom hi és convidat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada