dimarts, 7 de juny del 2022

La tercera serà la vençuda?

No, no diré que ja ho vaig dir perquè no vaig fer-ho. No vaig dir que hi creia, que el Girona remuntaria l'eliminatòria contra l'Eibar. De fet no vaig dir això ni el contrari, que ja estava sentenciat

No vaig dir res de res, tot i que reconec que després de perdre l'anada a Montilivi vaig pensar que poca cosa podria fer el Girona a Ipurua, que l'infortuni ja s'havia acarnissat prou amb l'Eibar quan al darrer minut de la darrera jornada va perdre l'oportunitat d'ascendir directament.

Afortunadament hi ha qui sí va creure en la remuntada, començant per Míchel, l'entrenador, l'equip i sobretot els socis i aficionats que es van desplaçar fins a Eibar.  Potser la fe no mou muntanyes, però sí fa fer més de 600 kilòmetres! 

En fi, ara que ja ningú pot fer res, de moment, per l'infortuni de l'Eibar potser és el moment que els astres s'alineïn i facin quelcom per l'infortuni del Girona, que jugarà per tercera vegada consecutiva l'eliminatòria final per pujar a la primera divisió i seria molt trist que per tercera vegada consecutiva es quedés a les portes de l'ascens

Si el futbol li deu un ascens a l'Eibar, més encara li deu al Girona en fase de promoció, després de les dues darreres fallides. La tercera és la vençuda, va dir Stuani, i tan de bo sigui així per més raons, històriques o futbolístiques, que pugui tenir el Tenerife.

La tercera serà la vençuda? No m'atreveixo a fer cap pronòstic, que no n'encerto ni un, tan sols m'atreveixo a expressar un desig: que aquest any sí, el Girona torni a primera, que la tercera sigui la vençuda! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada