dilluns, 13 de juny del 2022

Si fos boxa el Girona hauria guanyat per punts...


Si fos boxa el Girona hauria guanyat per punts el primer assalt; però és futbol, aquí manen els gols i el primer assalt, l'anada de la promoció d'ascens, va acabar amb empat a zero entre el Girona i el Tenerife.

El Girona va jugar millor, va dominar el partit i va tenir més ocasions i més clares per marcar i desfer l'empat, però li va mancar encert, tan sols li va mancar encert.

L'empat va ser molt celebrat pels seguidors tinerfenys, ben bé com una victòria, conscients que la tornada es jugarà diumenge vinent a l'Estadi Heliodoro Rodríguez López i que d'acabar partit i la possible pròrroga en empat, l'ascens serà pel Tenerife

És a dir: per joc, domini i ocasions si fos boxa el Girona hauria guanyat per punts, tot i que en realitat en cas d'empat a la tornada qui té tots els punts per pujar, totes les de guanyar, és el Tenerife, que va acabar en millor posició que el Girona a la lliga regular. 

Així doncs, al Girona només li val la victòria a la tornada per pujar de nou a la primera divisió, i tant li fa que aquesta temporada a la lliga regular el Tenerife hagi guanyat els dos partits. Serà una final i ja sabem que en una final pot passar de tot! 

Veurem què passa diumenge vinent, veurem com va el partit; tan de bo el Girona jugui bé i, sobretot, tingui més encert i pugui guanyar el partit. Per al proper combat, per al darrer partit no s'hi valen els punts, cal guanyar i deixar KO el Tenerife.

O ascens o KO. Qui ha dit por? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada