dijous, 31 de març del 2022

Jada Pinkett Smith


Jada Pinkett Smith era, abans del clatellot, una de les moltes dianes a les que Chris Rock dispararia la seva ironia, sarcasme o bromes de mal gust (cadascú que ho qualifiqui com vulgui); després de la cleca Jada Pinkett Smith va situar-se a l'ull de l'huracà sense voler-ho, com un vèrtex més d'aquest inesperat triangle, entre l'irreverent humorista i el seu home, que va sortir en defensa seva i del seu honor, sense que ella li hagués demanat, se suposa...

El dia que els focus només havien d'enfocar Will Smith, amb el mastegot el pla de càmera es va obrir i allà la vam veure, esdevenint involuntàriament protagonista d'un fet que inevitablement tothom recordarà, i que segur li ha alterat la vida.

Per culpa de la bufetada del seu marit ara tothom sap que pateix alopècia, tot i que ella mateixa va fer-ho públic anys enrere. La broma de Chris Rock, és evident, no va fer-li gens de gràcia, i ella va aguantar-la estoicament, sense riure i amb un rictus seriós. Una broma pesada més, deuria pensar, tot i que aquesta feta davant d'una gran audiència.

Després de la disculpa pública de Will Smith, Jada Pinkett Smith també ha trencat el seu silenci amb un lacònic text publicat a Instagram en el que ve a dir: "és temps per sanar i estic centrada en això." Jada Pinkett Smith, és evident, vol deixar enrere aquest vergonyós episodi i passar pàgina.

Ara que Will Smith i Jada Pinkett Smith ja s'han pronunciat, caldrà parar l'orella i escoltar el que Chris Rock ens pugui dir, si és que té quelcom més a dir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada