dijous, 25 de juny del 2020

En realitat són 100€!


Una de les cadenes de supermercats de la que sóc client habitual em va informar, setmanes enrere, d'una de les seves promocions: durant un període determinat, per cada compra d'un import mínim de cinquanta euros rebria un val de descompte de cinc euros per a una propera compra.

De la campanya en sobresurten dues xifres: 50 i 5; cinquanta euros de compra mínima, que permeten gaudir de cinc euros de descompte. Genial!

La campanya no té res d'especial i és semblant a la que aquesta cadena, i tantes altres, fa al llarg de l'any. La sorpresa, desafortunada, la vaig tenir el dia que vaig fer una compra mínima de cinquanta euros, i em van lliurar el val de cinc euros de descompte. I sí, la desafortunada sorpresa apareixia al val de descompte: per gaudir dels cinc euros de descompte me n'havia de gastar, com a mínim, cinquanta més! Quina barra!

És a dir, que no són 50€, sinó 100€ els que t'has de gastar per gaudir del descompte de 5€, 50€ per aconseguir el val, i 50€ més per gaudir-lo...

Entenc que per a gaudir del descompte fixin una despesa mínima, no sé, vint euros, però no que per gaudir-lo calgui fer el mateix esforç que per obtenir-lo.

És evident que cada cadena de supermercats pot fer la campanya de descomptes i promocions que vulgui, respecte això res a dir; també és evident que com a clients agraïm la transparència i, sobretot, no volem tenir la sensació que ens prenen el pèl, o que no ens donguin tota la informació des de l'inici.

Dies enrere, targeta de fidelització en mà, vaig fer arribar aquesta queixa al servei d'atenció al client de la cadena de supermercats. A vegades cal fer l'esforç i adreçar-se al servei d'atenció al client, que  per això hi és. Molt amablement em van respondre que havien rebut correctament la meva queixa i que l'adreçaven al Departament de Màrqueting. Ignoro si rebré alguna altra resposta, o si pel que fa a mi, la cosa es queda aquí.

Al final els cinc euros de descompte potser són el de menys, el que més em molesta d'aquesta història, sincerament, és que sense dir cap mentida, no et diguin des del principi tota la veritat; coses del màrqueting, suposo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada