dissabte, 8 de juny del 2019

Minuts Musicals d'amor (?) amb "New Light"


No m'agrada quan, al programa de cites "First Dates", ofereixen com a premi de consolació al rebuig ("no tindria una segona cita amb ell/a...") seguir-se veient, en una segona trobada (que no cita) com a amics! Ai la "friend zone"...

En la meva tendra adolescència vaig estar-hi quasi dos cursos (entre 1r i 2n de BUP), més còmodament del que em pensava, i amb uns interrogants que ja fa molts anys no cal desvetllar...

L'amor no correspost també és amor i és per això que cançons com la d'avui, en la que el cantant reclama una sola nit perquè el vegi amb una nova llum, m'agraden especialment... No tot a la vida són finals feliços!

Jo no vaig tenir una nit, sinó un camp de treball, però la meva nova llum, fugaç, va il·luminar també fugaçment uns altres ulls...

I la setmana vinent més Minuts Musicals d'amor (?)...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada