divendres, 7 de juny del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre la política...


Immersos encara en les càbales i negociacions per a dirimir i tancar (?) el que les eleccions han deixat obert, a nivell estatal, autonòmic i municipal, la política mostra, més que les seves arts de seducció, la seva capacitat més tàctica i partidista afegint, cada dia que passa, més dosis d'incerteses, engreixant els interrogants que, semblava, aquests dies hauríem d'anar resolent.

D'aquí poc més d'una setmana començarem a sortir de dubtes amb la constitució dels ajuntaments, i qui sap si per aquesta imperiosa necessitat cauran en cascada la resta d'incerteses i, abans que quasi tothom marxi de vacances, tindrem resoltes les principals incògnites.

Fins aleshores, de moment les i els polítics fan bona la definició que Groucho Marx va fer de la política, com "l'art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar després els remeis equivocats".

Espero que aquesta cèlebre frase no inspiri les negociacions d'aquests dies pels futurs governs, si més no per la part que ens toca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada