divendres, 14 de juny del 2019

La frase cèlebre de la setmana (avui entre parèntesis), sobre el final...

Photo on Foter.com

Aquest dimecres al migdia vam fer el darrer ple d'aquest mandat municipal; en el ple un únic punt de l'ordre del dia: l'aprovació de l'acta del ple anterior.

És perceptiu, abans d'iniciar un nou mandat municipal fruit de les urnes, que el que s'acaba ho faci amb totes les actes aprovades pel ple sortint. Aquest darrer ple, de pur tràmit, va ser breu i formal, i naturalment distès com cap altre, doncs a aquestes alçades, especialment pels qui pleguem, estem més aviat en mode "laissez faire", gaudint del moment.

I en el meu cas el moment el vaig gaudir, juntament amb els regidors i regidores que ja no seguiran, amb un aperitiu de comiat amb el personal de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, un comiat que en realitat més que un adéu és un a reveure!

El proper ple de l'Ajuntament de Sarrià de Ter serà el de constitució, i en aquest, setze anys després, ja no hi tindré cadira, que no escó, que el ple municipal no és cambra legislativa!

S'esgoten finalment, doncs, les meves darreres hores com a regidor i, com va dir Maria I d'Escòcia ("en el meu final hi ha el meu començament"), aquest final ha estat també l'inici d'altres coses, doncs, si més no en el meu cas, no tot comença ni acaba essent regidor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada