dilluns, 27 d’agost del 2018

No és per vosaltres, és pel Facebook!


Quan us ho expliqui potser alguns de vosaltres ho atribuireu a l'edat, i qui sap, potser sí teniu raó, que quan passes de certa edat, posem els quaranta, qualsevol decisió sembla presa (només!) per l'edat: que fas esport, per l'edat!; que decideixes prendre't-ho amb més calma, l'edat!; que menges més saludable, l'edat!... Però aquesta decisió, si més no d'entrada, la vaig prendre per altres motius...

Mesos enrere vaig decidir desinstal·lar-me l'aplicació del Facebook del meu mòbil; no va ser l'única aplicació que em vaig desinstal·lar, però de les eines i xarxes socials sí la més significativa!

Abans ja havia silenciat les notificacions, de fet com les de la majoria d'aplicacions, per allò de pacificar la vida (l'edat?!), però veia igualment aquell número en vermell en un racó de la icona blava de l'aplicació, i ja sabem (ho saben també ells) que el vermell ens posa en alerta i ens activa.

Tot plegat, malgrat haver silenciat les notificacions, massa soroll! Massa soroll i també massa espai (que mai en tenim prou!), i com totes les masses piquen finalment vaig acabar prenent la decisió: desinstal·lar l'aplicació.

Des d'aleshores, he de reconèixer, no l'he trobat a faltar, ans al contrari. I com era previsible des d'aleshores també hi he entrat menys, a Facebook. Si abans pràcticament hi treia el nas quasi cada dia ara és estrany el dia que hi entro.

És per això que és a molts de vosaltres aquests darrers mesos no us he felicitat l'aniversari, que el Facebook sempre ens avisa, sempre que li deixem, és clar!, i també us he fet menys "m'agrada" a les vostres publicacions... I que no és per vosaltres, que hi he entrat menys i que no us he felicitat, és pel Facebook!

No sé, tot i que fa més de deu anys que sóc a Facebook, o possiblement per això, cada vegada tinc més la impressió que personalment el Facebook (que no vosaltres!) em fa més nosa que servei... Serà l'edat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada