dilluns, 13 d’agost del 2018

Auto-resposta: estic de vacances!


Fa unes quantes setmanes que no paro de rebre aquells odiosos missatges d'auto-resposta que anuncien, per si ja no les recordaves, les vacances dels contactes amb qui contacto per correu electrònic, missatges del tipus "disculpeu les molèsties, estic fora per vacances" o "de tal dia a tal altre (ambdós inclosos) seré fora de l'oficina"...

És evident que el missatge s'agraeix només pel fet de situar les expectatives de la possible resposta dels contactes, doncs si estan de vacances no espero que em responguin, però més enllà d'aquest (necessari) context aquests missatges d'auto-resposta tenen un punt cruel: em recorden, en el meu cas, que jo encara no hi sóc, de vacances!

He dit que no hi sóc?! Bé, per a ser més precisos hauria d'haver dit que jo encara no estava de vacances, perquè des d'avui i durant les properes tres setmanes, sereu vosaltres, cas que contacteu amb mi al correu electrònic de la feina, qui rebreu aquest odiós missatge d'auto-resposta:

"Bon dia,
del 13 d'agost al 2 de setembre, ambdós inclosos, gaudiré de les meves vacances d'estiu. A partir del 3 de setembre ja tornaré a estar operatiu.
Moltes gràcies!"

Doncs això,  que jo estic de vacances... però no el meu bloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada