dilluns, 20 d’agost del 2018

No ho poden evitar?


Hi ha un unionisme, aparentment molt lligat a Ciudadanos, que com li passa a Inés Arrimadas dins i fora del Parlament, no ho pot evitar: necessita tenyir-ho tot amb la bandera espanyola i sembrar el conflicte allà on va.

És un espanyolisme d'estirp falangista que durant anys més que adormit semblava minoritari, i que d'un temps ençà sembla haver despertat del malson de la democràcia i de l'escola en català!

Continuo sense entendre la necessitat d'anar a una manifestació per la memòria i el record de les víctimes del 17A amb un barret amb la bandera espanyola, amb un barret i tot el pack sencer; i més que amb la iconografia, del tot innecessària, no entenc la desvergonyida actitud de venir (d'anar a la manifestació) només per conquerir Catalunya, espanyolitzar-la com si fos l'illa de Perejil!

No ho volen evitar i per això, a tall d'exemple, xiulen a la periodista Gemma Nierga reclamant-li que parli només en castellà, no ho poden evitar i per això criden "viva España" (fins i tot en plena interpretació d'"El Cant dels Ocells") en una manifestació per la pau i el record a les víctimes de terrorisme!

No ho poden evitar? Encara pitjor, en realitat (i més que nosaltres ells i elles també ho saben) no ho volen evitar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada