dimecres, 8 d’agost del 2018

Aquest any cent!


No són, encara, cent anys, que qui sap tot arribarà malgrat la majoria, segurament, no ho viurem si es dóna el cas!

No, no són cent anys sinó cent números de la revista Parlem de Sarrià, que també tenen el seu mèrit, que també tenen molt de mèrit!

Cent números d'una revista que, gràcies al seu consell de redacció i múltiples col·laboradors fa una important tasca de recerca històrica, de crònica cultural i social i d'informació local a través dels escrits i imatges que, al llarg d'aquests cent números ha anat publicant.

Cada número té vida pròpia i la revista en el seu conjunt, els seus primers cent números, esdevé inevitablement el millor inventari, juntament amb la tasca periodística que fa Ràdio Sarrià, de la vida cultural, social, esportiva i política de Sarrià de Ter.

La fita dels 100 bé mereix una portada especial i per a l'ocasió l'ha fet l'artista sarrianenc Quim Corominas, una portada commemorativa espectacular que sens dubte convida a estirar la revista d'allà on sigui i començar-la a llegir!

Moltes felicitats a tots els qui fan possible la revista Parlem de Sarrià, al consell de redacció per l'empenta, als i les col·laboradores pel farciment, a l'Ajuntament de Sarrià de Ter i als anunciants pel finançament i, naturalment, sobretot als i les lectores, de Sarrià de Ter i més enllà, que se la fan seva, que us la feu vostra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada