dilluns, 6 d’agost del 2018

La maqueta de Sopa de Cabra


Fa 30 anys i, per moments, encara em sembla que fos ahir! L'estiu del 1988 no va ser, per mi, un estiu qualsevol!

L'estiu va començar acabant una etapa, la que avui en diem primària i que aleshores era la de la EGB (Educació General Bàsica). Deixar l'escola era un pas important i entre tots els records i vivències destacava l'esperat viatge de fi de curs, tot un clàssic, a Mallorca!

Al mateix temps al CAU també hi havia un final d'etapa pels de la meva generació (1974), l'etapa de Ràngers / noies Guies; i si a nivell escolar esperàvem entre il·lusionats i temerosos l'institut al CAU teníem ganes de Pioners / Caravel·les! Però abans de fer el pas a l'estiu hi havia els campaments!

Els campaments van ser genials, en tinc un gran record, i si alguna banda sonora van tenir va ser la de les primeres cançons de Sopa de Cabra, les de la maqueta, que els Caps escoltaven i ens feien escoltar...

Acabats els campaments la missió va ser fer-nos amb la maqueta, que no sense esforç finalment vam aconseguir, i aquelles cançons de la maqueta Sopa de Cabra em van acompanyar en el trànsit vital d'aquell estiu, ara fa trenta anys!

Ara Sopa de Cabra vol fer un homenatge a aquella maqueta de fa trenta anys, potser també estaria bé fer-nos un homenatge als qui vam viure i gaudir d'aquells campaments!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada