dissabte, 24 de desembre del 2016

Minuts Musicals retrobats amb The Pogues i "Fairytale Of New York"


The Pogues és un grup de rock sorgit de les cendres del punk amb evidents influències de la música folk irlandesa que és conegut per a la majoria de mortals pel seu animat "Fiesta", més indicat per a la nit de Cap d'Any que no pas "Fairytale Of New York", la cançó d'avui, més indicada per una nit com la d'avui, la nit de Nadal!

"Fairytale Of New York" explica la història d'una nit de Nadal que un borratxo comparteix en una cel·la amb un company, tot rememorant les història d'uns joves irlandesos acabats d'arribar a Nova York...

La cançó, publicada setmanes abans del Nadal de 1987, va ser tot un èxit; compta amb la col·laboració de la cantant anglesa Kirsty MacColl i sí, un dels actors del videoclip és Matt Dillon!

Si no recordeu o no coneixeu aquesta cançó segur que aquest conte de fades de perdedors i somiatruites us sonarà, i encantarà, des de les primeres notes!





I la setmana vinent, els darrers retrobaments musicals d'aquest any!

Però abans, ja que estem amb cançons de Nadal, recuperem també aquest clàssic nadalenc, el "Merry Christmas (I Don't Want To Fight Tonight)" de The Ramones!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada