dimarts, 13 de desembre del 2016

Les lleis no escrites del Real Madrid


Al món hi ha un munt de lleis escrites, algunes fins i tot sobre pedres sagrades, però són moltes més les lleis no escrites que, per un incomprensible fenomen, es compleixen més que moltes de les escrites!

El Real Madrid atresora una pila de lleis no escrites que al llarg dels anys s'ha demostrat que s'acompleixen, quasi implacablement.

Una de les lleis no escrites del Real Madrid és que no necessita fer una gran temporada per guanyar una Lliga de Campions d'Europa, fet que li ha permès guanyar-ne, i a distància, més que cap altre club!

Una altra de les lleis no escrites del Real Madrid és que quan convé, quan més ho necessita, marca el gol decisiu, el de la victòria, el de la classificació o el que duu a la pròrroga, en el temps de descompte: factor Sergio Ramos!

El Real Madrid s'ha forjat una llegenda a partir d'aquestes lleis, i moltes altres no escrites, tot i que sí publicades; també és cert que el propi Real Madrid ha fet mèrits per consagrar aquestes lleis, fins a fer-ne segell d'identitat.

Ahir una altra llei no escrita del Real Madrid va sobrevolar sobre el sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'Europa, la llei no escrita que diu que el Real Madrid sempre esquiva (ai les boles calentes!) els pitjors rivals en els aparellaments de les eliminatòries de la Champions League, especialment des que Florentino Pérez (diuen) és president: el proper, en tot poderós Nàpols!

De tot això es lamenta el sofert culer, que no troba consol en les dots predictives de l'entrenador del Barça Luis Enrique, sinó en el record de la darrera Lliga de Campions d'Europa del Barça, quan va eliminar els campions de les millors lligues d'Europa!

Desobeirà les seves pròpies lleis, el Real Madrid?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada