divendres, 14 d’octubre del 2016

El vídeo de la setmana: Time of my life - Trump ft. Clinton


La campanya electoral nord americana està prenent una viaranys especialment perillosos per a Donald Trump, candidat del Partit Republicà a la Presidència dels Estats Units i víctima finalment d'ell mateix!

Al seu caràcter altiu i arrogant ara s'hi ha sumat un vendaval amb la forma com Trump tracta i es relaciona amb les dones en general, unes maneres que es sintetitzen i cristal·litzen totes elles amb un denominador comú que defineix el propi personatge: masclisme.

El segon cara a cara amb Hillary Clinton, candidata pel Partit Demòcrata, va ser especialment agre i la tensió entre ells es va palpar des de la no salutació inicial. D'aquell debat ens va arribar una picabaralla dialèctica entre els dos en relació a la llei i a la seva aplicació (si fos per Donald Trump Hillary Clinton ja seria entre reixes!), però a mi personalment m'agrada molt més la visió humorística que en va fer en aquest vídeo.

La campanya electoral americana s'està embrutant, pel que el ball electoral entre Trump i Clinton bé podria definir-se com un "Dirty Dancing", pel·lícula que tenia entre les seves mítiques cançons aquest "Time on my life", la del ball final amb la inevitable escena!

Un minut i mig realment èpic, possiblement el millor de la campanya!



Bon divendres! 

pd: no, no he pogut evitar posar-vos el ball original del final de la pel·lícula!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada