divendres, 10 d’octubre del 2014

El vídeo de la setmana: "Somebody That I Used to Know" a guitarra i 8 mans!


El que en anglès en diuen "cover" (coberta) nosaltres en diem versió, i un grup que es dedica a fer versions en anglès és una "cover band", un grup de versions, que diríem aquí, tot i que així, en català, no sona tan modern...

"Walk off the Earth" és un grup canadenc de música "indie" d'aquells poc convencionals... Molts dels vídeos que publiquen a YouTube són de versions de temes d'ara i de sempre amb un punt original.

El que destaquem avui és la versió del conegut tema "Somebody That I Used to Know" de Gotye, que el grup interpreta al voltant d'una guitarra...

Els "covers", les versions, són un ja quasi un producte musical més i YouTube en va ple, no només de grups o solistes consolidats, sinó sobretot de músics amateurs que troben a YouTube el millor altaveu per fer-se sentir i, si és possible, escoltar.

Vídeos com el d'avui no només es fan escoltar, també es fan mirar!Aquesta és la cançó i el vídeo originals de Gotye, qui per moltes (i molts?) no només és de bon escoltar, sinó sobretot de molt bon veure!Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada