divendres, 7 de març de 2014

El vídeo de la setmana: la Carme, dona i mare treballadora!


Avui us parlaré de la Carme, una dona treballadora, mare de bessones... una mare treballadora!

La Carme, com jo, té un blog i en ell reflexiona sobre el que representa ser mare treballadora. La Carme és la "típica dona moderna que pot amb tot", la "súper dona"!

Ella diu, però, que no sempre ha estat així, però que al llarg de la història les dones, moltes dones, han contribuït a millorar la nostra vida, la vida de tots!

La Carme repassa alguns invents fets per dones, també algunes fites que les dones han assolit en la seva lluita per la igualtat, tot i la manca d'oportunitats que històricament, encara avui, han tingut.

Tot i les traves, les dificultats, les dones han assolit (heu assolit) importants fites! Però resta encara molta feina per fer en igualtat i, tot aquest passat, tota la història de les dones en la lluita per la igualtat, ens ha de servir per afrontar els reptes de futur, en com educar les properes generacions en igualtat i des de la igualtat!

Més o menys de tot això parla la Carme en aquest vídeo... Ho veiem?Bon divendres i, per demà i cada dia, millor dia de la dona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada