dimarts, 11 de març del 2014

Puyol és Puyol!

Carles Puyol en una imatge recent. Foto: El Mundo Deportivo / Alejandro García - EFE 
Carles Puyol no és el jugador més tècnic ni més elèctric de la plantilla del Barça; tampoc el més golejador, ni el més popular, ni el més conegut mundialment ni, també cal dir-ho, el més guapo! Però Carles Puyol és quelcom que cap altre jugador de cap de les plantilles de les que ha format part al Barça és: Puyol és Puyol!

Puyol és Puyol!

Quan Joaquim Maria Puyal exalta Carles Puyol cridant a "La TdP" (ara We Love Barça) "Puyol és Puyol!" condensa amb aquesta expressió tots els atributs que com a futbolista, com a esportista, encarna Carles Puyol:
  • Força
  • Coratge
  • Compromís
  • Passió
  • Caràcter
  • ...
Carles Puyol s'ha trencat mig esquelet, cara inclosa, defensant la samarreta del Barça! Més que d'un futbolista els seus ossos semblem els d'un motociclista!

Carles Puyol va anunciar dies enrere que a final de temporada deixarà el Barça. veurem si com a futbolista seguirà en actiu o no, però avui ja sabem que la seva marxa del club deixarà no només un forat dins el camp, essent la seva una difícil peça de reemplaçar, sinó també un buit al vestidor.

Puyol deixarà el Barça amb un munt de títols guanyats, però ell sap com pocs que al Barça no sempre ha estat així; va arribar al primer equip del Barça a la temporada 1999/2000, la darrera del primer cicle de Louis Van Gaal com a entrenador; Puyol va haver d'esperar tot un lustre per guanyar el seu primer títol!

Pocs saben, com sap Carles Puyol, que ho ha viscut des de dins i durant molts anys, que el Barça és el Barça!...

--------------

pd: demà al bloc "El Barça és el Barça!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada