dimecres, 2 de març del 2011

Carambola a tres bandes: de nou portaveu del PSC al Consell Comarcal del Gironès

Ple del Consell Comarcal del Gironès a l'any 2008. Foto: CCGi
Des d'ahir, primer de març, i fins al final d'aquest mandat, seré de nou el portaveu del PSC al Consell Comarcal del Gironès. Aquesta és la tercera banda d'una carambola:
  1. Joan Pluma deixa de ser regidor a l'Ajuntament de Girona i, com a conseqüència, dimiteix també com a Diputat provincial
  2. Pere Cabarrocas, regidor de Quart i portaveu des del 2007 del PSC al Consell Comarcal, el substitueix a la Diputació de Girona i, tot i no abandonar el Consell Comarcal del Gironès, decideix deixar de ser el portaveu del grup del PSC
  3. A proposta del propi Pere Cabarrocas, amb el suport unànim del grup del PSC al Consell Comarcal, el PSC em designa de nou portaveu, fins al final del mandat
I dic de nou perquè l'any 2004 la llavors portaveu del PSC al Consell Comarcal del Gironès, l'ara candidata a l'alcaldia del Girona Pia Bosch, va dimitir per a ser nomenada delegada del Govern de la Generalitat a Girona i finalment vaig ser designat portaveu del grup del PSC fins al final del mandat, al 2007.

Precisament demà, dia 3 de març, estrenaré càrrec assistint a la reunió institucional del nou delegat del Govern a Girona amb la presidenta del Consell Comarcal del Gironès, en la que també hi estem convidats alcaldes i alcaldesses i conselleres i consellers comarcals...

Tal i com expresso en el comunicat que hem fet, malgrat assumeixo aquesta nova responsabilitat per poc temps, quasi de forma interina, valoro molt la confiança que en mi ha depositat el company Pere Cabarrocas, així com la resta del grup del PSC al Consell Comarcal del Gironès, pel què la meva dedicació al grup i al Consell Comarcal del Gironès serà màxima.

Se'm farà curt, molt curt, però serà intens!


Aquest és el comunicat sencer:

Roger Casero és designat nou portaveu del PSC al Consell Comarcal del Gironès

Casero, que ja va ser portaveu entre els anys 2004 i 2007, relleva a Pere Cabarrocas, que ha renunciat a fer de portaveu després del seu nomenament de Diputat provincial, en substitució de Joan Pluma


El sarrianenc Roger Casero ha estat designat recentment portaveu del PSC al Consell Comarcal del Gironès rellevant el fins ara portaveu Pere Cabarrocas, que hi ha renunciat després prendre possessió del càrrec de Diputat Provincial a la Diputació de Girona, en substitució de Joan Pluma. El nomenament de Roger Casero com a portaveu del grup del PSC al Consell Comarcal s'ha fet a proposta i per consens del propi grup comarcal. Casero farà de portaveu fins al final d'aquest mandat.

Roger Casero ja va ser designat portaveu del PSC al Consell Comarcal del Gironès l'any 2004, substituïnt llavors a l'ara candidata a l'alcaldia a Girona Pia Bosch, que va deixar el seu càrrec a l'ens comarcal quan va ser designada Delegada del Govern a Girona pel President Pasqual Maragall.

Roger Casero és regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter i conseller comarcal de de l'any 2003. Roger Casero serà novament el candidat a l'alcaldia del PSC a Sarrià de Ter a les eleccions municipals del proper 22 de maig.


Roger Casero ha manifestat que "malgrat assumeixo aquesta nova responsabilitat per poc temps, quasi de forma interina, valoro molt la confiança que en mi ha depositat el company Pere Cabarrocas, així com la resta del grup del PSC al Consell Comarcal del Gironès, pel què la meva dedicació al grup i al Consell Comarcal del Gironès serà màxima".

El PSC és actualment la segona força del Consell Comarcal del Gironès amb 10 consellers/es.

2 comentaris:

  1. Amic Roger: Se t'ha girat feina (més feina vull dir). Et felicito pel nomenament i t'encoratjo a defensar amb valentia les polítiques d'esquerres.

    ResponElimina