divendres, 18 de març del 2011

Piulada 5.010 a propòsit de la 5.001 a #Twitter

Piulada 5.001

En la vida tot és relatiu, fins i tot, i sobretot per molts, també Twitter. Aquesta setmana he superat les 5 mil piulades a Twitter, fet que no té més mèrit que la combinació de temps (1152 dies) i constància (un promig d'encara no 4,5 piulades al dia)...

El dia 21 de gener de 2008 vaig estrenar Twitter. No recordava aquesta data, de fet fins fa poc no tenia massa clar quan vaig començar a fer servir Twitter... Amb el bloc, però, sí que tinc clar quan vaig començar: el 16 d'octubre de 2007

Sí que recordo, però, perquè m'hi vaig posar: jo aleshores començava a endinsar-me en el món, mai del tot conegut per mi, de la comunicació a internet, la nova comunicació a internet, que anomenaven 2.0... Alguns dels blocaires que ja aleshores seguia no només parlaven de Twitter, sinó que a més l'utilitzaven... I jo vaig pensar: no sé massa què és, però sembla interessant; m'hi posaré!... I amb més il·lusió que coneixement, vaig anar-hi entrant, això sí, com qui entra a remullar-se al mar: a poc a poc... I així estic ara, amarat i xop de Twitter, com cada vegada més gent!...

5.000 piulades ni són moltes ni són poques per si soles; en qualsevol cas són les meves, són el què he volgut dir, el què he volgut repercutir, el què he volgut comunicar, com amb tot, amb més o menys fortuna....

I així segueixo, piulant... I piula que piularàs, aquest apunt ha generat la piulada 5.010... que un bon dia, com les paraules, també se l'endurà el vent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada