dilluns, 7 de març del 2011

Àlex Jaime Fernández, fusta de campió! #sarriadeter

L'Àlex Jaime després d'una cursa! Foto: Agustín Jaime
El passat 6 de febrer el jove sarrianenc Àlex Jaime Fernández (1998) disputava a Llambilles la seva primera cursa oficial de BTT. La de Llambilles era la primera de les 4 curses de l'Open BTT BMW que s'ha celebrat al llarg del mes de febrer a les comarques gironines. En la seva primera presa de contacte amb la competició Àlex Jaime va quedar primer classificat en la categoria d'infantil de primer any, per sorpresa i alegria de tothom, també seva!

En les tres curses posteriors (Lladó, Canet d'Adri i Les Planes d'Hostoles) l'Àlex també va guanyar en la seva categoria! L'Àlex ha estat, doncs, tot i ser debutant, el merescut campió infantil de primer any de l'Open BTT BMW!

I el què el primer dia va ser una alegre sorpresa, va esdevenir el darrer dia en una alegre confirmació: tenim davant nostre un ciclista en projecció!

L'Àlex aquesta temporada va deixar el bàsquet pel ciclisme, va passar de formar part de la base del Club Bàsquet Sarrià a entrenar-se amb el Club Ciclista RadikalBikes. La seva passió per la bicicleta de muntanya, però, no li ve de nou: ja fa anys que, juntament amb el seu germà petit, en Pol (que també apunta maneres, de moment tan al bàsquet com en ciclisme!), seguien la roda del seu pare, l'Agustín, i el seu oncle, l'Elías en múltiples sortides arreu de les nostres comarques... I ara són ells, l'Agus i l'Elías, qui seguiexen la roda de l'Àlex! El segueixen a roda i li dónen tot el seu suport a l'hora de preparar les curses, d'inspeccionar i estudiar el terreny!

Però el principi d'aquesta petita (de moment) i bonica història no és completa sense comptar amb la mare de l'Àlex: la Loli Fernández Herrera!. La Loli, a diferència dels altres, no participa a les curses sobre la bici, sinó tocant de peus a terra! I és molt important que hi hagi semrpe algú que toqui, literalment, de peus a terra! La seva visió no és sobre la bici, sinó a peu de cursa...

Amb la mateixa passió i estima que l'animava des de les grades dels camps de bàsquet, ara l'anima i l'espera a l'arribada de les curses, no sense patir per les possibles caigudes (que hi són) i ajudant-lo, ara i sempre, a manetnir els peus a terra tan quan pedala, com quan baixa de la bici, com quan puja al podi...

Fa uns mesos l'Àlex va decidir dedicar-se a l'esport de la bicicleta de munyanya; els qui hi entenen diuen que hi té destresa i, sobretot, que té molt potencial!

L'Àlex és un esportista que ha tastat diversos esports, tan individuals com d'equip. Com he esmentat abans ha practicat bàsquet, també football flag amb els Wolves Sarrià de Ter i és també un jove muntanyenc, amb alguna notable fita ja assolida: l'Aragüells (3.037m). L'any 2008 va ser distingit com a millor esportista del Grup Muntanya Sarrià.

Possiblement la propera competició de l'Àlex serà el primer Open Infantil gironí de BTT...

L'Àlex té fusta de campió! És un apassionat de l'esport en general i, ara especialment, del ciclisme de muntanya, però sobretot és un jove amb molt talent i molta sort: ha estat sempre molt ben acompanyat pels seus pares i família, també ara en aquesta nova aventura que tot just comença... Enhorabona i molta sort, Àlex!
L'Àlex, al mig del podi, recollint el merescut premi!. Foto: Agustín Jaime

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada