divendres, 4 de març del 2011

Dona, escriu sobre el #8març i comparteix-ho amb les @donesenxarxa #8Mdones

Si ets una dona i tens un bloc, és possible que aquests dies tinguis previst escriure sobre la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Si és així potser t'interessa participar en la campanya de Dones en Xarxa "Envia’ns el teu post sobre el 8 de març". Per participar-hi només et cal seguir aquests passos:
  1. Escriure un article al teu bloc sobre el què representa el 8 de març (pot ser en català o en castellà)
  2. Deixar l’enllaç al teu article a l’apartat Respondre a aquest article que trobaràs al final d'aquesta pàgina 
  3. O bé, si ho prefereixes, enviar l'enllaç del teu article per correu electrònic a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte Campanya 8 de març
Al llarg de tot el mes de març Dones en Xarxa anirà publicant els enllaços dels articles enviats al seu web i el dia 1 d'abril publicarà, a la portada del seu web, l'article guanyador

Per valorar els articles i escollir-ne el guanyador s'ha format un jurat composat per Carme Sánchez, gerent de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, diputada al Congrés i presidenta del Consell Assesor de Dones en Xarxa, Montserrat Boix, periodista i fundadora de Mujeres en Red, i Carme Freixa, presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

I si ets una dona i no tens un bloc, possiblement ara sigui un bon moment per activar-te més a la xarxa, crear-ne un i estrenar-lo amb un article sobre el 8 de marc!

La campanya "Envia’ns el teu post sobre el 8 de març" també es pot seguir a través de Twitter, amb la hashtag #8Mdones i a través d’aquest esdeveniment de Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada