dimarts, 29 de març de 2011

Un salt endavant: imatges + intro del discurs de la meva presentació com a alcaldable a #SarriadeTer (I de IV)


Aquesta és una setmana marcada inevitablement per l'inici oficial, amb la publicació, avui matreix, de la convocatòria de les eleccions municipals, de la pre campanya electoral. Des d'avui i fins divendres publicaré al bloc el discurs que, amb el títol d'Un salt endavant! vaig escriure per a la meva intervenció en l'acte públic de la meva presentació com a candidat a l'alcaldia. I dic vaig escriure perquè aquesta va ser la base de la meva intervenció, que no va seguir literalment aquest escrit, però sí el seu esperit...

Avui publico la introducció (I de IV) i els propers dies publicaré les tres parts amb què vaig dividir la meva intervenció: El balanç de la feina que hem fet (II de IV), La valoració del govern (III de IV) i Els motius pels quals em presento (IV de IV).


Un salt endavant!: Introducció.

En Quim Rodríguez, qui havia estat president del Consell Municipal de Sarrià de Ter i, més recentment, delegat territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya a Girona, feia setmanes enrere un paral·lelisme entre l’esport i la política: a vegades el saltador d’allargada fa un pas enrere per prendre un major impuls per fer el seu salt...

No sé si quan ho explicava es referia específicament a nosaltres, al PSC de Sarrià de Ter, però el cert és que jo em vaig sentir identificat amb aquesta imatge: fa quatre anys vam fer un pas enrere. No era aquesta la nostra voluntat, no és que ho volguéssim, però el vam fer i aquest és ara el nostre nou punt de partida per afrontar les properes eleccions municipals.

Avui nosaltres donem oficialment el tret de sortida a la cursa electoral, que tindrà en el proper diumenge 22 de maig el seu dia clau, el dia en què es dibuixarà un nou escenari polític a Sarrià de Ter, el dia en què vosaltres, amb el vostre vot, personal i intransferible, definireu l’equilibri de forces polítiques que formaran el nou ajuntament, fruit de les quals haurà de sortir el nou alcalde i el nou govern de Sarrià de Ter per als propers 4 anys.

Des d’ara, i fins el proper 22 de maig, tindrem prou temps i espai per explicar-vos amb més detall les nostres propostes de futur, però avui us volem explicar només tres coses, només aquestes tres coses:

1.El balanç de la feina que hem fet durant aquests quatre anys
2.La valoració del govern actual i, sobretot,
3.Els motius pels quals em presento de nou a les eleccions com a candidat a l'alcaldia, per a ser el vostre alcalde, si obtinc el vostre suportDemà, el balanç de la feina que hem fet el PSC de Sarrià de Ter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada