diumenge, 12 de setembre del 2010

Gran reproducció dels Gegants de Sarrià de Ter

La versió en espantaocells dels Gegants de Sarrià de Ter, amb música i moviment! Una obra d'art! Foto: Twitxr Roger Casero

Un any més en Pere Sala de Sarrià de Dalt i la seva família s'hi han lluït! Per a la VII Exposició d'Espantaocells de Sarrià de Ter, organitzada per l'associació de veïns de Sarrià de Dalt en el marc de la Festa Major han fet aquesta magnífica reproducció dels gegants i el gegantó de Sarrià de Ter, en Cinto, la Maria i en Quimet!.

La feinada no només l'han tingut amb la reproducció sinó que a més els gegants, en Cinto i la Maria, ballen girant sobre sí mateixos al so de la música mentre el gegantó, en Quimet, toca el tambor...

Tot gràcies a un enginyós engranatge que dóna moviment als gegants...
Com explica content, però humilment en Pere Sala, aquesta ha estat una feina llarga i coral; de fet hi van començar a treballar fa un any, l'endemà mateix de finalitzar la Festa Major de Sarrià de Ter de l'any passat!

Però en Pere també plantejava un interrogant: què en farem quan s'acabi la Festa Major? Li sap greu desmontar-los i es pregunta, em preguntava si hi hauria algun lloc on poder-los ubicar per exposar-los... Sortint de casa seva pensava: i perquè no al Centre de Visitants?

En fi, enhorabona Pere i família! Enhorabona i, sobretot, moltes gràcies!

-------------------------------------

pd1:. aquests són els gegants originals.

Els gegants i el gegantó de Sarrià de Ter. en Cinto, la Maria i en Quimet. Foto: Twitxr Roger Casero

pd2: tots els espantaocells són esplèndits, però menció especial també mereix aquest muntatge d'un tram del carrer Pau Vila.

Sarrià de Ter és una selva!. Foto: Twitxr Roger Casero

pd3: enguany a casa nostra l'espantaocells ha estat un jardiner...

Un jardiner, l'espantaocells de casa d'enguany, per la Festa Major!Foto: Twitxr Roger Casero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada