dimarts, 31 d’agost del 2010

5 blocs per al #BlogDay 2010

Blog Day 2010

Aquestes són les meves 5 recomanacions de blocs per al Blog Day, que es celebra avui:

IntegrACTÚA!: aquest és un bloc que dóna contingut i continuaïtat al projecte “A favor de la inclusión social, integrACTÚA”, una iniciativa en la que hi intervenen diversos actors (entitats socials, administració, la Unió Europea i el sector financer) que té per objectiu fer de la societat espanyola una societat més inclusiva i que aposti per la igualtat d'oportunitats.

Història! Bloc de Genís Barnosell: bloc de Genís Barnosell, professor d’història contemporània a la Universitat de Girona, qui al seu bloc hi tracta temes d'història, patrimoni i d'actualitat social i política catalana, espanyola i internacional.

El bloc de Sam Enfot: bloc, en clau d'humor i sàtira, de Sam Enfot, director de la publicació "The Sarrià News" de la revista Parlem de Sarrià.

Amics de Bolimbou: bloc de l'ONG saltenca homònima, que treballa amb de recolzar al poble senegalès de Boulimbou en la creació d'una cooperativa agrícola que impulsi el seu desenvolupament socioeconòmic.

Escola de Música del Gironès: bloc de l'Escola de Música del Gironès en el què s'hi pot trobar tota l'actualitat i activitat de l'escola i l'accés a les seves xarxes socials (Youtube, Facebook i Twitter).

Us convido a fer-hi el tafaner i, si us agraden, a seguir-los!

--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada