dilluns, 6 de setembre del 2010

Autoretrat d'un cotxe mal aparcat!


La situació no deixa de ser còmica i cal situar-la en la categoria d'anècdota, doncs tot plegat és, al meu entendre, "pecata minuta": un veí de Sarrià de Ter es va fixar, i em va fer fixar, dies enrere que aquesta fotografia, que il·lustra la millora dels escocells a Sarrià de Ter, mostra també el vehicle d'un regidor (cotxe blanc) mal aparcat, i tot sembla indicar que va ser el propi regidor qui va fer la fotografia!.

Resulta que el vehicle és del regidor de serveis públics de l'Ajuntament de Sarrià de Ter i per tant responsable de la millora dels escocells (pel què cal felicitar-lo!); la foto, entenc, la deuria fer ell mateix per il·lustrar la notícia al portal municipal, deixant momentàniament el cotxe mal aparcat.

Tan pendent estava de retratar l'escocell que el regidor no es deuria adonar que rere el primer pla (escocell) apareix en el segon pla la imatge, clara i nítida, del seu propi cotxe estacional incorrectament!

Deia irònicament el veí de Sarrià de Ter: "no haurieu de donar exemple els regidors?"

Bé, aquí jo amb aquest apunt el què volia ressaltar no és tan el fet que el regidor aparqués incorrectament el seu vehicle (per fer la foto no deuria tardar ni mig minut!), sinó el fet que la fotografia fos publicada al portal municipal sense que ningú observés aquest detall i retallés la foto, o bé se'n publiqués una altra sense delatar públicament la infracció del càrrec públic (que si bé va ser només per un moment, amb la foto la infracció restarà per sempre!), que és el què recomano que facin...

I és que hi ha notícies que n'amaguen, o en generen d'altres... i aquesta n'és una de divertida! Em preguntava irònicament la setmana passada al Twitter: es posarà la multa?

------------------------------

pd: m'ha fet recordar aquesta fotografia un dels primers apunts que vaig escriure en aquest bloc, Sarrià de Ter, poble sense llei?, del dijous 18 d'octubre de 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada