divendres, 17 de setembre del 2010

El Critèrium Esportiu, amb el FC Sarrià

Feia mesos era un rumor, feia dies era una possibilitat i per unes hores semblava una realitat... però finalment el FC Sarrià serà present al Critèriu Esportiu de Sarrià de Ter, la festa de l'esport a Sarrià de Ter, et tret de sortida oficial de la temporada esportiva dels clubs a Sarrià de Ter, en què entre d'altres activitats, es presenten tots els equips dels diversos clubs sarrianencs.

El FC Sarrià s'havia plantejat no assitir al Critèrium pel descontentament amb l'Ajuntament pel tema de la gespa artificial del camp de futbol. Durant el mandat, especialment l'any 2009, el govern es va comprometre a pavimentar l'actual camp de sorra amb gespa artificial però la realitat és que de moment no es preveu que aquesta obra es faci ara per ara...

Tal i com el propi club anunciava al Facebook, "despues de una reunion en el ayuntamiento y tras debatir la directiva del fc sarria se ha cecidido asitir al criterium pensamos que seria una falta de respeto a los demas clubes del pueblo y es un dia para que los niños disfruten y se les reconozca su trabajo tanto a grandes como a pequeños gracias."

Celebro que el FC Sarrià hagi decidit finalment participar en el Critèrium. La seva lluita per un nou camp de futbol, però, seguirà amb intensitat,seguint de prop les gestions que des de l'Ajuntament es facin...


Per cert, pel que fa al Critèrium sort dels clubs i de Ràdio Sarrià que n'han informat!. Ni al Sarrià Actiu, ni al web de l'Ajuntament se n'informa, ni tan sols hem rebut, si més no a casa, cap fulletó informatiu... I el pitjor és que ja ni em sorprèn!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada