dijous, 26 de novembre del 2009

Pulpopop, entrevista a Catalunyarock i noves cançons a Manresa


Pulpopop han estat entrevistats recentment al portal web Catalunya Rock (el portal independent de la música en català). Aquest és un breu fragment de l'entrevista:

Què us va empényer a fer el grup?

Pulpo: ―Sobretot l’atzar de l’elixir màgic que és la ratafia feta per les avies de La Cellera de Ter.

Pop: ―Com? Tocàvem i toquem en un grup de jazz “Freak”, havíem d’actuar a la ‘jam’ de la Festa Major de La Cellera de Ter, es va posar a ploure i la ‘jam’ va passar a fer-se al bar del poble. La infrastructura diguem-ne instrumental era guitarra i veu, el jazz doncs era complicat de reproduir i després d’uns gots “d’elixir màgic” van sonar el que més tard serien els primers acords de Pulpopop.

Pulpopop és un grup molt actiu i els seus tentacles arribaran, avui dijous (23:00h), fins al Voila! café-teatre de Manresa dins la Xarxa de Cases de la Música Populars de Catalunya.


Al concert de Manresa Pulpopop no només hi estrenarà noves cançons, sinó que també augmentaran la família d'instruments, que no, de moment, de músics, tot i que sembla que entre les sorpreses hi haurà les col·laboracions de la cantant Bikimel (finalista del Sona 9-2008) i del cantautor de Manresa Damià Olivella...
 
Bona feina pulpos!
 
-------------------------------------------
 
pd: més sobre les entrades de pulpopop en aquest bloc aquí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada