dijous, 19 de novembre del 2009

Acte final projecte LAB a Salt



Aquest proper divendres, dia 20 de novembre, Espiral Entitat de Servei ha organitzat l'acte final del projecte europeu Learning Lab for Integration (LAB), del qual Espiral ha estat un dels socis del projecte i en el qual des del programa Incorpora, i més concretament des d'Incorpora Girona, hem col·laborat.

L'acte final es farà a l'Hotel d'Entitats de Salt; s'hi visualitzarà el documental sobre aquest projecte europeu, hi haurà una representació teatral a càrrec de la Fundació Astres, entitat que atén, des d'una perspectiva integral (habitatge, laboral i lleure) a persones amb discapacitat psíquica, s'explicaran algunes bones pràctiques recollides pel projecte i finalment es farà la presentació de la pàgina web del projecte, http://www.sufuturo.eu/

----------------------------------------

pd1: El projecte “Learning Lab for Integration” és un projecte subvencionat per la Comissió Europea, que s’engloba dins el programa d’aprenentatge permanent Grundtvig i que s’ha creat per tractar diferents aspectes del problema de la integració de persones amb discapacitat a la societat dels països participants i en tota la Unió Europea.

pd2: altres entrades al bloc sobre aquest programa i la meva participació:
Primera nit a Riga amb escala a Hamburg, del dilluns 6 d'octubre de 2008
Matí de treball a Riga i Tarda de turista a Riga, del dimarts 7 d'octubre de 2008
Visites d'estudi a Liepaja i a Cirava, del dimecres 8 d'octubre de 2008
Visita d'estudi a Cawsand, del dimarts 9 de desembre de 2008
Cawsand i un xic de gastronomia, del dijous 11 de desembre de 2008
Visita d'estudi a Plymouth, del divendres 12 de desembre de 2008
Visita d'estudi a Liskeard i visita a Eden Project, del diumenge 14 de desembre de 2008
2008, quina moguda! (vídeo FPE Incorpora), del dilluns 22 de desembre de 2008

pd3: alguns vídeos...

Vídeo FPE Incorpora des08
(Vídeo editat en motiu del sopar de Nadal'08 de la Fundació Plataforma Educativa (on treballo). Al vídeo repasso els llocs on el 2008 ens ha portat, a partir de la meva feina de coordinador del programa Incorpora (Obra Social Fundació "la Caixa") a Girona: Madrid, Letònia i Anglaterra... també Catalunya endins...)



Vídeos LAB








pd4: Bones pràctiques del LAB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada