diumenge, 15 de novembre del 2009

Merescut reconeixement a Comexus pel web sarriadeter.cat




L'any 2002 l'ajuntament de Sarrià de Ter va decidir per crear el seu propi portal web; aleshores, de fet encara avui, moltes pàgines web dels municipis de la demarcació de Girona s'allotjaven sota el domini de la Diputació de Girona. Sarrià de Ter, per voluntat de l'equip de govern de l'alcalde Josep Turbau, va contactar amb l'empresa Comexus per a la creació del portal municipal de Sarrià de Ter, un portal no només d'informació municipal, sinó que possibilités que els veïns i veïnes poguéssim disposar de correu electrònic sota el domini sarriadeter.com (i posteriorment .cat) així com facilitant la possibilitat de fer certes gestions municipals o creant, per exemple, la borsa de treball.

Al llarg d'aquests darrers anys el portal web s'ha anat actualitzant i millorant, entenet-lo sempre com un element més del servei públic que com a finestra de l'ajuntament, aquest ha d'oferir a les sarrianenques i sarrianencs.

Aquesta setmana passada, en el marc dels Premis E-TECH de l’Associació d’Emprees de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg), Comexus Networks, SL va rebre el premi a la millor iniciativa a l'administració local pel projecte web de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

És del tot merescut, aquest premi, pel què voldria d'entrada felicitar a Comexus i, d'una manera molt especial a en Narcís Vilà, gerent i fundador de Comexus, qui sempre s'ha mostrat molt obert a suggeriments i propostes de millora i, sobretot, a resoldre eficientment les incidències que inevitablement al llarg dels anys han anat apareixent.

També voldria felicitar a totes aquelles persones, càrrecs electes i personal municipal, també veïns i veïnes usuàris del portal web, a tots els que han contribuït a la seva creació, que n'han fomentat el seu ús i que han fet propostes per millorar-ne la seva funcionalitat.

Però lluny de caure en el cofoïsme, reconeixements com aquest el què han de generar és un major grau d'exigència. En un correu adreçat a la tècnica municipal que s'ocupa d'aquests afers li deia: Aquesta és una aposta (el web municipal) que ve de lluny i, malgrat això, té encara molt de recorregut!

Efectivament encara pot millorar molt el portal web municipal de Sarrià de Ter; una de les qüestions a millorar és la possibilitat, com ja tenen molts altres ajuntaments i altres administracions, que els ciutadans i ciutadanes poguem fer més tràmits, entre ells i un dels principals, l'entrada d'instàncies al registre municipal; naturalment abans caldria informatitzar el registre d'entrades i sortides, encara manual... I d'altres, enfortint precisament la vocació de servei públic, que ara, quan es tracta d'assaborir i compartir l'alegria pel reconeixement, tampoc venen al cas...

------------------------------

pd: la notícia al web municipal. Premi a “Comexus” per la web de Sarrià de Ter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada