divendres, 9 d’octubre del 2009

Memorial Xesco Boix a Girona


L'AEiG Joan Pons (Facebook), de Girona, ha organitzat (esdeveniment al Facebook) un homenatge a Xesco Boix aquest proper dissabre 10 d'octubre a partir de les 5 de la tarda a la plaça Prudenci Bertrana de Girona, amb la participació dels cantants i animadors infantils Amadeu Rossell, Àngel Daban, Cesc Serrat, Jaume Arnella, La Bicicleta, Marduix, Noè Rivas i Pep López.

En Xesco Boix ha estat sempre un referent a casa (em refereixo quan jo era un infant), tan ell com els grups amb els que va cantar, com El grup de folk i Ara va de bo.


Precisament d'aquest darrer grup he tret la pols al primer disc que van editar (ARA VA DE BO i XESCO BOIX (1971, TIC Productora)) que tinc a casa i que, en motiu d'una visita que en Xesco va fer a l'escola bressol Natzaret de Girona als anys '70, en Xesco Boix ens va dedicar al meu germà i a mi a la contraportada de disc...



"Per en Bernat i en Roger, amb qui vam cantar a l'Escola Natzaret. M'hi he trobat molt bé cantant aquí. A veure què passa d'aquí 15 anys, nois. ¿Qui sap?. Ben vostre. Xesco"
 
Fins dissabte, Xesco!
 
------------------------------------
 
pd: durant 14 anys vaig formar part de l'AEiG Joan Pons... precisament sobre aquest CAU vaig escriure, el diumenge 26 d'abril de 2009, 30 anys AEiG Joan Pons: avancem amb pas ferm.

2 comentaris:

  1. Roger,
    Crec que t'has confoòs d'escriptor i de plaça, tot i que son veïnes.
    Ho anuncien per la miquel de palol.

    ResponElimina
  2. Benvolgut anònim,
    el cert és que si bé al cartell hi diu Pl. Miquel de Palol, a la informació que he trobat al Facebook (com a esdeveniment, publicat per l'AEiG Joan Pons), hi diu, literalment: Pl. Prudenci i Bertrana (Güell-Devesa)...prop de la Punxa.
    D'altra banda a la informació que es publica al web xesco.cat s'hi indica també la Pl Prudenci Bertrana... Considerant que la informació que no surt al cartell és més actual (la del cartell no es pot modificar), davant el dubte he optat per la Pl Prudenci Bertrana.

    Malgrat tot, com bé dius, ambdues places són allà mateix, pel què tan per una com per l'altra referència, qui hi estigui interessat ho trobarà sense cap problema.

    Moltes gràcies.

    ResponElimina