dimecres, 18 de febrer del 2009

Me han dicho que... Le Croupier toca a Figueres!

Me han dicho que… Le Croupier toca aquest proper divendres 20 de Febrer al Teatre Jardí de Figueres a partir de les 21:00 h.

Me han dicho que... si aquest dia no el podeu anar a veure, el proper 6 de març Le Croupier tocarà al Teatre de Roses i el 14 de març a l'FNAC (Diagonal) de Barcelona.

Me han dicho que… el “croupi” Renée Garcia estarà especialment content de tocar a Figueres...

Me han dicho que… a part del seu espai web i del seu espai al MySpace també pots seguir Le Croupier al Facebook, al seu propi perfil i a través d’un grup de fans de Le Croupier. També s’ha creat un esdeveniment del concert a Figueres.

Me han dicho que… com molts ja sabeu, rere les bosques ulleres de Le Croupier s’hi amaga el músic (Petit Tours) i actor cellerenc Carles Cors.

Me han dicho que… com a actor Carles Cors va actuar a l’obra El Despatx, de Xavier Pujolràs (4Produccions), a la sala La Planeta.

Me han dicho que… Carles Cors va cantar una cançó amb Jorge Drexler al concert que el cantant uruguaià va fer a Girona el juny de 2005 (jo hi era!). Drexler, però, ja havia tocat amb Carles Cors, de fet amb Petit Fours, en un concert del grup cellerenc a Girona per les Fires de l’any 2002. Llavors Drexler era més desconegut...

Me han dicho que… ja es pot veure el segon vídeoclip de Le Croupier, del seu segon single "Charlie ofrece ternura".

Le Croupier - Charlie ofrece ternura



Me han dicho que… el primer vídeoclip de Le Croupier és del seu primer single "Virginia", cançó versionada pel mateix Le Croupier en català al disc.

Le Croupier - Virginia



Me han dicho que... el darrer número de la revista Enderrock fa un retrat de Le Croupier. Fragment que podeu llegir (la resta, comprant la revista): Carles Cors és Le Croupier. L’exguitarrista de Petit Fours diu que és “el mateix Carles però amb més anys, més experiència i noves inquietuds. Petit Fours va ser una etapa de la meva vida. Ara, però, les meves cançons apunten cap a una altra direcció que hi té poc a veure... Potser és qüestió. de l’edat”.

Me han dicho que... si encara sou més tafaners, podeu llegir l'entrevista que li fan a Mass-Records: "Le Croupier, más que un alter ego, se trata de una actitud pero en realidad no es nadie lejos de mi persona"

Me han dicho que… és el primer disc de Le Croupier, que et recomano si no el coneixes... on hi descobriràs una proposta musical nova, fresca, interessant i captivadora...

----------------

pd1: me han dicho que... també he escrit sobre Le Croupier a:
Le Croupier, publicat el diumenge 4 de maig de 2008.
Le Croupier, a plena llum del dia, publicat el dijous 22 de maig de 2008.
Llum, càmera, acció!. Le Croupier grava..., publicat el dimecres 11 de juny de 2008.
Virgínia. Primer vídeoclip de Le Croupier, publicat el dijous 24 de juliol de 2008.
Le Croupier a l'Auditori de Girona, publicat el dissabte 6 de desembre de 2008.

pd2: me han dicho que... en aquest àlbum de fotos podeu veure algunes de les que vaig fer a Le Croupier al Pati de la Diputació de Girona el mes de maig del 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada