dijous, 16 d’octubre del 2008

Primer any del "Petites gotes fredes tremolant"

Avui, 16 d'octubre de 2008, fa un any que vaig escriure la primera entrada d'aquest bloc: Sigues lliure, publicada el dimarts 16 d'octubre de 2007. La primera entrada feia referència al títol del bloc, "petites gotes fredes tremolant", fragment de la cançó Sigues lliure.

Mesos abans, a l'abril, vaig registrar el bloc, però vaig voler deixar passar les eleccions municipals, que prou feina em portaven, sobretot amb la pàgina del PSC de Sarrià de Ter (sempre activa, amb actualitat i actualitzada, sempre, no només en períodes electorals) i la pàgina de candidat a les municipals de Sarrià de Ter (rogercasero.municipals2007.cat, molt dinàmica i moguda durant els dies de campanya, i pre-campanya).

Un any i, amb aquest, 304 entrades al bloc. El bloc el vaig crear com a espai d'expressió i comunicació sobre les meves activitats polítiques, professionals i personals, com un espai per buidar el pap, per compartir...

Dies més tard d'iniciar el bloc vaig escriure, al post mailto:Benvingut@%20a%20"petites%20gotes%20fredes%20tremolant", publicat el 24 d'octubre de 2007: "Tinc la voluntat de publicar un mínim d'un post x setmana, en principi sense compromís de dia fix de publicació". Aquesta voluntat, al llarg dels mesos, ha esdevingut pràcticament diària, ha esdevingut un hàbit més en la meva activitat de cada dia... sense buscar-los trobo que sovint els temes venen a mi... i s'escapen a través dels meus dits, que van percudint, amb més o menys encert, les sofertes tecles del meu portàtil!.

Bé, avui tot just fa un any; és un bloc molt tendre, encara... Al llarg d'aquest any són molts i diversos els temes que han anat apareixent en aquesta modesta finestra... Però es manté una certa predominància de tres temes: Sarrià de Ter, amb 120 entrades, la Política, amb 90 entrades, i el PSC, amb 78. Algú podria pensar que és un bloc estrictament polític... però el cert és que tal i com deia fa més o menys un any: "No és, doncs, un espai estrictament personal, ni un espai estrictament polític, és un espai on totes les meves dimensions hi tenen cabuda".

Un any i, sobretot, 304 entrades, representen moltes hores (la majoria nocturnes) robades sobretot a la família. Gràcies Sira i nenes (Clàudia, Irina i Abril) per la vostra paciència i, fins i tot darrerament, per les vostres propostes!.

I naturalment també gràcies a vosaltres, lectors fidels, lectors ocasionals, lectors tafaners, lectors accidentals... que llegiu fil per randa, que llegiu diagonalment i que, fins i tot, algun dia decidiu no llegir... Gràcies pels vostres comentaris (al bloc o en persona) i sobretot gràcies per treure el nas i mirar, ni que sigui de reüll, les petites gotes fredes tremolant d'aquest bloc...

----------------------------------

pd: capricis del calendari: el 16 d'octubre del 1971 es van casar, a Cantallops (Alt Empordà), els meus pares. I el 16 d'octubre de 1999 vam batejar, a Palol de Revardit (Pla de l'Estany), a la Clàudia, juntament amb l'Aïda, una seva cosina amb qui es porten 12 dies, que viu, amb la seva família, a Burkina Faso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada