dimarts, 28 d’octubre de 2008

A partir d'avui, la Fira de Mostres!

A partir d'avui, i fins el proper diumenge 2 de novembre, es farà a Girona la Fira de Mostres, 47ena fira industrial, agrícola i comercial de Girona.

Aquest any, i amb la voluntat que serveixi de precedent, el programa Incorpora, més concretament el grup Incorpora Girona, som a la Fira amb un estand propi. És un estand petit i modest, però pensem que necessari, doncs els projectes i les entitats socials també han de tenir cabuda, i el seu paper, en aquestes fires.


El Programa INCORPORA. Integració Laboral de l'Obra Social "la Caixa" té per objectiu la inserció laboral de persones en situació o risc d'exclusió social i en el cas de les comarques de Girona som 12 les entitats socials que formem el grup Incorpora Girona per implementar aquest programa a les empreses de les nostres comarques. Aquest és un programa que es desenvolupa des de mitjans de l'any 2006 i de moment hem fet, através de les entitats d'Incorpora Girona, més de 700 insercions i més de 260 empreses col·laboradores.

Aquests dies, doncs, trasllado la meva oficina, com a coordinador del programa a les comarques de Girona, a l'estand 121 del nivell 1 del Palau de Fires de la Fira de Mostres: aquí m'hi trobareu si us deixeu caure per la Fira.

I si passeu per l'estand podeu participar, prèvia a la resposta d'una ràpida enquesta anònima, en un sorteig de productes i serveis de les entitats d'Incorpora Girona.


Incorpora Girona som: Fundació Altem, Fundació Astres, Fundació Àstrid 21, Càritas Diocesana, Creu Roja, Fundació Drissa, Escaler Cooperativa, Cooperativa La Fageda, Fundació MAP, Associació Mifas, Fundació Oscobe, Fundació Plataforma Educativa.Us ho perdreu!