dimarts, 14 d’octubre del 2008

La Fundació Plataforma Educativa als Premis Blocs Catalunya

Discurs del Director General de la Fundació Plataforma Educativa, Jordi Pascual i Pèlach, després de rebre el Premi especial STIC.CAT a l'acció solidària i la cohesió social:

Bona nit Amics,

en nom de Plataforma Educativa vull agrair que el jurat d’aquests premis hagi considerat la nostra institució mereixedora d’aquest reconeixement i a l’organització Stic.cat aquesta iniciativa.

Treballem per possibilitar que persones que no ho tenen fàcil puguin assolir el seu màxim grau d’autonomia.

Les noves tecnologies i l’aposta per treballar amb aquesta eina, facilita que col·lectius com les persones amb discapacitat, joves indocumentats i en general qualsevol persona en risc d'exclusió, puguin tenir millors oportunitats, si aprenen a utilitzar les noves Tecnologies, com un recurs de socialització, d’acostament i d’integració social.

Hem volgut portar unes imatges perquè veieu que amb més voluntat que recursos es pot facilitar aquest aprenentatge.

L’obtenció d’aquest premi ens permetrà millorar l’aula d’informàtica del Centre d’acollida Mas Garriga i crear una aula d’aprenentatge a partir de l’ordinador de persones amb discapacitat intel·lectual. Es per això que en nom de totes les persones que integren Plataforma Educativa, us agraïm aquest reconeixement.

No vull deixar d’aprofitar aquest espai per què prengueu en consideració la gran tasca que es pot desenvolupar des dels blocs. Aquesta eina permet conèixer de primera mà, coses que passen a qualsevol lloc del món. I hauria de permetre que les fortaleses, debilitats i oportunitats que es generen a la societat, serveixin per millorar el nostre entorn.

Fem que el poder de la informació reverteixi en millorar la qualitat de vida avui i en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada