divendres, 8 de setembre del 2017

El vídeo de la setmana: paraula de Coscubiela


Aquests dies d'agres debats parlamentaris no he pogut evitar escoltar amb cert interès el diputat i portaveu de Catalunya Sí que es Pot Joan Coscubiela. La seva ha estat una de les veus més criticades per la bancada independentista, essent diana de mofa i befa, per exemple, per ser més aplaudit per parlamentaris de Ciudadanos i del Partit Popular que per alguns dels seus companys de grup parlamentari.

No ha tingut aquests dies un paper fàcil el portaveu Joan Coscubiela doncs, com en general la majoria dels Comuns, desperta les ires de molts independentistes, més enfurismades que les que els provoquen els partits dits unionistes.

Coscubiela ha estat, aquests dies, un dels polítics que més s'han volgut desacreditar, suposo que per desacreditar també el que pensa, el que diu, el que defensa.

Deu ser precisament per això que, com al seu dia els Comuns, tampoc puc evitar, i per tant el deixo aflorar, un cert sentiment de solidaritat amb Joan Coscubiela que fa que m'interessi precisament el que ha dit aquests dies...



Bon divendres!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada