divendres, 15 de setembre del 2017

El vídeo de la setmana: feliços 18, Clàudia!


Estimada Clàudia,
ara que estàs a punt de fer 18 anys sembla que arriba aquell moment; sí, aquell moment tan incòmode com inevitable en el que els pares i mares volem gravar a foc paraules importants, lliçons de vida, aquell moment que a les pel·lícules s'acompanya de música per generar l'èpica que el moment exigeix.

Sí, música com aquesta (la Sira comença a tocar la guitarra, "Quelqu'un m'a dit" de Carla Bruni). No Clàudia, avui no et direm res en majúscules, avui cap foc gravarà cap paraula per a la posteritat, avui no et direm allò que ja ets gran i única responsable dels teus actes.

No, tot el que avui et podríem dir ja ho hem parlat i quan ha fet falta discutit en el dia a dia al llarg dels teus quasi 18 anys, algunes vegades amb més encert que d'altres, algunes vegades amb més raons que d'altres i sempre assumint el risc, com a mare i pare, d'equivocar-nos; i sí Clàudia, així ho seguirem fent encara que tinguis 18 anys.

La música segueix sonant, com sempre ho ha fet a casa nostra, com un element més de la nostra particular banda sonora; i les paraules continuen fluint, però avui no per a sentenciar ni donar lliçons sinó tan sols per a felicitar-te els 18 anys i per recordar-te que aquí ens tens, que t'estimem molt i que aquí seguim i seguirem: al teu costat i estimant-te sempre.

Feliços 18 Clàudia!

*Text llegit el passat diumenge 10 de setembre en la tradicional trobada de la família Casero al Càmping Bassegoda.



Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada