dissabte, 16 de setembre del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "Sway"


El 17 de setembre de 1999 no vaig anar a veure la pel·lícula "American Pie", estrenada a casa nostra ara fa divuit anys. No eren aquells dies de cine, però sí de pel·lícula: tot just acabava de néixer la nostra primera filla!

Ara la criatura ja té l'edat, si fa o no fa, dels i les joves protagonistes de la pel·lícula, joves que abans d'abandonar l'etapa de l'institut, graduar-se i anar cap a la universitat també volen abandonar, de fet perdre, la virginitat! La pel·lícula va ser un èxit i va esdevenir la primera d'una llarga (i segurament innecessària) saga...

La pel·lícula és d'aquell subgènere tan nord-americà que combina joves, sexe i rock'n'roll, tot tenyit de comèdia (també hi ha les tenyides de terror o d'esports...), una pel·lícula de riure "tonto"... Reconec, per desconcert de la meva dona, que són pel·lícules capaces d'enganxar-me al sofà!

En el supòsit que la meva dona veiés la pel·lícula (diria no resistiria ni vint minuts...) segurament el que més li agradaria seria la cançó d'avui, i és que no tot està perdut en aquestes pel·lícules, a vegades hi trobes agradables sorpreses com la cançó "Sway" de la cantant nova zelandesa Bic Runga.

Fins i tot a la criatura de 18 anys, que segurament com jo riuria de valent amb la pel·lícula, també li agradaria la cançoneta, la més coneguda, de Bic Runga...





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada