dimarts, 5 de març del 2013

Els dies blancs de l'hivern blaugrana!


Avui el Real Madrid té una primera pilota de partit en contra! Si guanya seguirà viu en el seu etern (?) camí cap a la "décima", però si perd tindrà només en la Copa del Rei l'únic títol possible de la temporada, Supercopa d'Espanya a banda! La lliga a dia d'avui és, malgrat la recent victòria contra en Barça, inabastable!

El Real Madrid arriba a la cita d'avui en el seu millor moment de la temporada, molt reforçat després de saber competir i guanyar al Barça dins i fora el terreny de joc! El Real Madrid aquests darrers anys ha sabut igualar les seves forces a les del Barça, sobretot la temporada passada guanyant-li amb autoritat la lliga, i enguany amb els enfrontaments directes; però el seu punt flac és que no competeix, aquesta temporada amb els altres equips com ho fa amb el Barça.

Al Barça enguany li passa just al contrari; després d'una primera volta quasi perfecta a la lliga ha guanyart un avantatge que, sabent-lo administrar, li ha de donar el títol sense massa problemes, malgrat la derrota de l'altre dia contra en Real Madrid. Enguany el Barça s'ha mostrat molt solvent contra tots els equips, en alguns partits és cert que passant certes angúnies, però el real Madrid li ha menjat la moral en els duels directes!

Real Madrid a banda, que l'ha eliminat de la Copa del Rei, qui ara té el Barça contra les cordes és el Milan, que va saber plantar cara a un Barça que es creia superior a l'anada de vuitens de la Lliga de Campions! El Barça necessitarà recórrer de nou a la èpica per seguir el seu camí cap a la cinquena Lliga de Campions!

La sort pels culés és que per aquesta cita encara queden dies, i els dies "blancs" d'aquest hivern blaugrana seran ja un xic més lluny...

Més enllà dels propis, part dels èxits de Barça i Real  Madrid d'enguany vindran marcats, també, pels fracassos del rival! Avui el Barça, que no juga, també s'hi juga molt!

La resposta no és al vent, la té, com sempre, la pilota!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada