dimarts, 25 de febrer del 2020

Tu demana, nosaltres els explotem


Pensava que estava preparat per la vida moderna, i resulta que no, si entenem Glovo i el seu darrer anunci per vida moderna!

Qui més qui menys suposo que vosaltres també l'heu vist. Un alegre repartidor lliura a diferents domicilis, entre d'altres productes, un paquet de bolquers, i una ampolla de refresc amb una bossa de patates xips. Fins i tot lliura un cafè al carrer! Ho trobo indignant, per no dir esclavitzant!

Puc entendre el menjar a domicili, potser perquè jo anys enrere n'havia demanat, sobretot pizzes, i aquest és un servei més que ofereixen alguns restaurants especialment els de menjar ràpid. Però uns bolquers, o un bossa de patates i una ampolla de refresc!

Si els bolquers, les patates i el refresc formessin part d'una la llista de compra en línia ho entendria, però aquí el missatge és, tu demana per petit i insignificant que sigui el producte, fins i tot encara que te'l puguis anar a buscar tu, que nosaltres te'l portarem.

Em preocupa la càrrega simbòlica del missatge (tu demana, nosaltres explotem!), la força de la imatge de repartir al carrer un cafè en una persona que és al carrer, sobretot tenint present que les condicions laborals de qui te'l lliura són precàries, fruit d'aquesta vida moderna que, reconec, per moments m'espanta, per moments m'entristeix...

Si aquesta és la vida moderna, prefereixo passar per carrincló!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada