dilluns, 29 de juliol del 2019

"Blocances" d'estiu

Photo by robertofaccenda.it on Foter.com / CC BY-SA
Ja estic de vacances! El divendres ja em van activar la resposta automàtica del correu electrònic de la feina i vaig anunciar-les als quatre vents als qui, amb més assiduïtat, reben correus meus.

Vaig deixar tancats els temes que no podien esperar més, i els altres, amb solució de continuïtat, ja els trobaré tal i com els vaig deixar quan torni, que res s'acaba del tot i que tot, si fa o no fa, sosté un continuarà...

Jo estic de vacances i aquest bloc, el meu bloc, també en farà a la seva manera: durant les properes cinc setmanes actualitzaré el bloc tres dies a la setmana, els dilluns, dimecres i divendres, tot un clàssic d'estiu, com els festivals, els anuncis de cervesa i les vagues dels mitjans de transport!

Així són les seves vacances, aquelles en les que no es para del tot, sinó que es va més al ralentí, literalment a mig gas.

Cada estiu em plantejo deixar de publicar mentre faig vacances i cada estiu acabo decidint que millor que no, que no aturi de cop les publicacions, que no deixi d'escriure...

I si després de tres o quatre setmanes de total inactivitat no pogués escriure de nou? I si ja no en sabés i s'hagués tallat la inspiració com es talla la llet? O encara pitjor, i si no volgués escriure més?

Tot i estar de vacances m'agrada mantenir, ni que sigui al mínim, les constants vitals del meu bloc actives, que segueixi bategant fent que no s'aturi la pluja fina de petites gotes fredes tremolant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada