divendres, 19 de juliol del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre el que fem...


Ets el que menges, ens diuen els dietistes que ens volen alliçonar sobre la nostra calòrica, i per moments caòtica, dieta!

I amb més resignació que ganes, i amb una bona dosi de força de voluntat, comencem a ser bròquil, liquat de civada, grana i llavors de chia mentre esperem que obri el miracle.

Algunes vegades en aquestes ocasions simplement ens enganyem a nosaltres mateixos, com quan diem que ens apuntarem al gimnàs, i de fet ho fem, que no vol dir que hi anem, o que volem llegir tals (i tants) llibres però mai tenim temps, tot i que sí el trobem per a mirar infinitat de sèries...

Pels seus actes els coneixereu, versa la cita bíblica de Mateu, i és cert que per sobre del que pensem i fins i tot el que diem, el que sobretot ens defineix és el que fem.

En altres paraules ho va expressar, des de la psicologia, Carl Jung: "ets el que fas, no el que dius que faràs". Pam, en tota la cara, i sobretot en tota la consciència!

Així que no m'expliquis el que vols fer, fes-ho! Aquesta és una lliçó, he de reconèixer, que jo tampoc sempre tinc ben apresa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada